Toast met geitenkaas

Toast met geitenkaas

Dit was mijn lunch van vandaag. Super lekker en ook nog eens gezond en snel klaar.
Ik maak veel gerechten met geitenkaas. Geitenzuivel is voor veel mensen beter verdraagbaar dan koezuivel. Dit komt onder andere doordat de vetten en eiwitten in geitenzuivel sneller en vollediger verteerd en opgenomen worden. Daarnaast bevat geitenkaas minder lactose. Om die redenen kies ik liever voor geitenzuivel en gebruik ik zo min mogelijk koezuivel. Hieronder het recept van mijn lunch;

Ingrediënten:
2 (spelt)boterhammen
Geitenkaas
Babyspinazie
1 Tomaat
1 Lente ui
Peper en zout
Honing

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Besmeer de boterhammen met geitenkaas. Snij de babyspinazie in kleine stukjes en verdeel dit over de boterhammen.
Snij vervolgens de tomaat in plakjes en verdeel deze ook over de boterhammen. Garneer met lente ui, peper en zout. Als laatste heb ik er nog wat honing erover heen gedaan. Dit geeft het een lekkere zoete smaak en honing is altijd een goede combinatie met geitenkaas.

Doe de boterhammen ongeveer 12 minuten in de oven. Nu hoef je alleen nog maar even te wachten. Eet smakelijk!

Living the food life

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *