Kek Delft

Kek Delft

Kek is naar eigen zeggen dé koffiebar van Delft. Na de website vol mooie foto’s van lekkere gerechten te hebben bekeken, was ik wel nieuwsgierig geworden naar Kek! En die lekkere koffie wilde ik ook wel uitproberen. Dus op een regenachtige zondag besloten mijn vriend en ik om een bezoekje te brengen aan Kek en uitgebreid te ontbijten/lunchen.

Kek ziet er aan de buitenkant al gezellig uit en het leek die zondag wel de drukst bezochte plek van Delft. Alle tafeltjes waren constant bezet en er was soms zelfs een kleine wachtrij. Gelukkig kwamen wij net op tijd en hadden we nog een tafeltje bij het raam.

Kek Delft   Kek Delft 7

Ook van binnen ziet Kek er heel gezellig uit. Bij binnenkomst zie je direct de Juicebar aan de linkerkant, waar de hele dag door gezonde smoothies en juices gemaakt worden. Kek heeft een vintage industriële uitstraling met kleine tafeltjes, hoge tafels met barkrukken en lange tafels waar je zo kunt aanschuiven. Aan de achterkant van het restaurant is een huiskamersfeer gecreëerd met lekkere stoelen waar je gezellig kunt bijkletsen. Wat Kek bijzonder maakt is dat zij ook van alles verkopen zoals sieraden, accessoires en leuke cadeautjes.

Kek Delft

Op de menukaart staan veel lekkere en creatieve gerechten. Ik vind iets uitkiezen van een menukaart altijd al lastig, maar nu had ik er nog meer moeite mee! Gelukkig stond er ook een brunchplankje op de kaart met verschillende gerechtjes, dat maakte het kiezen iets makkelijker.

Kek Delft     Kek Delft

Mijn vriend bestelde pannenkoekjes met vers fruit en maple syrup en ik dus het brunchplankje met een sandwich, een stukje taart en yoghurt met granola en vers fruit. De ontbijtjes en lunchgerechten worden op een mooie manier gepresenteerd, het is bijna zonde om het op te eten. Uiteraard hebben we dat wel gedaan en alle gerechten waren super lekker! We hadden er ook nog een gezonde smoothie en juice bij besteld die werden klaargemaakt met verse ingrediënten bij de juicebar naast ons.

Kek Delft

Bij Kek Delft wordt veel aandacht besteed aan de inrichting van het restaurant, de producten die zij gebruiken, de creativiteit van de menukaart en de presentatie van de gerechten. Ik ga er zeker nog een keer naar toe!

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 08.30 – 18.00
Zaterdag & zondag: 09.00 – 18.00

Kek Delft
Voldersgracht 27
2611 EV Delft

admin

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *