JUNI Lekkernijen

Hartje zomer, herfst, winter of voorjaar? Je waant je altijd in JUNI.
Dit is wat er op de website van JUNI Lekkernijen staat. En het is ook echt zo!

Afgelopen zondag wilden mijn vriend en ik ergens lekker lunchen. We reden naar Den Haag en onderweg zocht ik op mijn telefoon naar een leuke, biologische lunchroom. Ik kwam uit bij Baklust. Na het parkeren liepen we naar Baklust en kwamen we langs JUNI. We vonden het er aan de buitenkant al erg gezellig uitzien. Maar we zouden naar Baklust gaan, dus we liepen verder.

Bij Baklust aangekomen bleek dat je daar die dag niet kon pinnen. Helaas hadden wij alleen een pinpas bij ons en ging het net regenen. We hadden dus ook niet zo veel zin om eerst weer op zoek te gaan naar een pinautomaat.  We zijn daarom teruggelopen naar JUNI en hadden daar nog net het laatste vrije tafeltje.

Juni Lekkernijen in Den Haag

Het is een kleine lunchroom met een gezellige, beetje mediteraanse uitstraling. Op de kaart hebben ze heerlijke ontbijt en lunchgerechten staan. Maar je kunt er ook langs gaan voor verse fruitshakes of een kopje koffie/thee met zelfgemaakte taart. Juni Lekkernijen koopt bijna alle producten bij kleine ondernemers in de buurt, de groente is biologisch, het vlees komt van dieren die hebben rondgescharreld en de vis is zo diervriendelijk mogelijk gevangen.

Ik bestelde een biologische rooibos thee (€ 2,10) en kreeg hier een stukje huisgemaakte appeltaart bij. Dat beloofde al veel goeds! Het was moeilijk kiezen, maar uiteindelijk koos ik voor boerenbrood met oude kaas, gegrilde groenten en olijventapenade (€ 6,95). Dit bleek een goede keus te zijn want het zag er niet alleen lekker uit, het smaakte ook nog heerlijk.

Juni Lekkernijen in Den Haag

Ik had daarna graag nog een huisgemaakt stuk taart geprobeerd, maar ik zat toch wel behoorlijk vol na het broodje. De High Tea die we voorbij zagen komen zag er ook heerlijk uit! Ik heb dit cadeau gedaan aan m’n moeder voor Moederdag, dus binnenkort gaan we die ook proberen. 🙂
Ik vind JUNI echt een aanrader vanwege de gezellige sfeer, de betaalbare prijzen, de vriendelijke en snelle bediening en natuurlijk de lekkere en grotendeels gezonde gerechten.

Juni Lekkernijen
Molenstraat 63
2513 BJ Den Haag
070-3608106
www.junilekkernijen.nl

Living the food life

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *