IJslolly’s

IJslolly's met yoghurt en bosvruchten
Vanmiddag heb ik deze lekkere ijslolly’s gemaakt. Heel makkelijk om te maken en nog gezond ook.
Ik kan elke dag wel ijs eten en dan het liefst iets van Ben & Jerry’s, maar ja dat is natuurlijk niet echt gezond..
Met deze ijsjes gemaakt van fruit en yoghurt kun je gewoon elke dag ijs eten als je daar zin in hebt!
Zeker in de zomer is het een heerlijk toetje of tussendoortje.
De ijsjesvorm heb ik bij Xenos gekocht. Ik vond de kleurtjes zo schattig dat ik deze ijsjesvorm natuurlijk niet kon laten liggen.  Hieronder het recept;

Ingrediënten voor +/- 8 ijsjes
300 gram (geiten)yoghurt
3 handjes bosvruchten
1 banaan
Honing

Doe alle ingrediënten in de blender en meng het door elkaar.
Vul vervolgens de ijsjesvorm met het mengsel en zet ze in de vriezer.
Een paar uurtjes wachten en smullen maar!

Living the food life

admin

One Comment

  1. Hoi Michelle, ik heb grotendeels je recept gevolgd en ik vond de ijsjes heerlijk. Bedankt voor de inspiratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *