About me

Hi, leuk dat je op mijn blog kijkt!
Laat ik me allereerst voorstellen. Ik ben Michelle en ik ben 29 jaar.

Een paar jaar geleden begon mijn interesse in gezonde voeding. Ik had altijd veel last van hoofdpijn en ik had geen idee wat ik er aan kon doen behalve paracetamol slikken. Omdat ik natuurlijk ook wel wist dat dit niet echt goed voor je is, ben ik verder gaan kijken. Een vriendin wees me er op dat dit ook aan mijn voeding zou kunnen liggen. Op haar aanraden ben ik bij een natuurgeneeskundige geweest en hij heeft me veel tips gegeven over gezond leven en eten.

Deze tips bleken echt te werken en vanaf dat moment is mijn interesse in gezonde voeding begonnen. Ik ben me er steeds meer in gaan verdiepen en ik heb al veel boeken over gezonde voeding verslonden.
Ik wil echt niet zeggen dat ik nu een expert ben op dit gebied, maar ik denk dat ik er inmiddels wel het één en ander van af weet. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat voeding een hele grote rol speelt bij veel gezondheidsklachten.

Om die reden probeer ik in het dagelijks leven zo gezond mogelijk te eten, maar natuurlijk heb ik ook wel eens momenten dat ik er even geen zin in heb. In het weekend ben ik er doorgaans wat minder mee bezig. Dit is meestal op feestjes of tijdens een etentje. Dan neem ik lekker waar ik zin in heb en daar hoort meestal wel een wijntje bij! Maar omdat ik verder gezond eet, moet dit ook wel kunnen vind ik zelf. 🙂

Gezond eten is voor mij zo puur en natuurlijk mogelijk. Ik eet veel verse, biologische producten en daarnaast probeer ik suiker en E-nummers zo veel mogelijk te vermijden.

Naast gezond eten sport ik ongeveer drie keer in de week. Ik doe eigenlijk van alles maar meestal ga ik wielrennen, spinnen, hardlopen of speel ik een potje zaalvoetbal. Sporten heb ik naast het gezonde eten nodig om goed in m’n vel te zitten en me fit te voelen.

Ik ben deze blog begonnen omdat het me heel leuk lijkt om mijn kennis, tips en recepten op het gebied van gezonde voeding te delen. Veel plezier met lezen en stuur me gerust een berichtje als je nog vragen hebt!

Liefs,
Michelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *